We hebben een allround praktijk voor mensen van alle leeftijden en met alle mogelijke logopedische klachten. Ook hebben we ons uitgebreider verdiept, ervaring en kennis opgedaan, in enkele specifieke stoornissen. Op dit moment werken twee logopedisten in de praktijk.

Wilma
Wilma de Vries 
is all-round logopedist en SI-therapeut. SI staat voor sensorische informatie verwerking.
Na drie jaar als logopedist in Griekenland te hebben gewerkt, is zij in 1991 met de praktijk in de gemeente Renkum gestart. In 2005 heeft zij de opleiding Sensorisch Informatie-verwerking gevolgd en sindsdien begeleidt en behandelt zij kinderen met prikkelverwerkingsproblemen. Verder heeft zij veel ervaring met de begeleiding van lees-en/of /spellingsproblemen en auditieve verwerkingsproblemen. Zij is acousticpioneer coach en begeleidt kinderen bij het Acoustic Pioneer Assessment en de Training. Zij behandelt stemklachten en globusklachten en gebruikt daarbij manuele facilitatie.
Sinds 2016 behandelt zij ook zuigelingen en zeer jonge kinderen met eet-, drink- en/of slikproblemen.
Vanaf 2017 is zij gestart met het geven van RGM workshops voor volwassenen en kinderen. 

 

Charlotte
Kirsten Scholten
is allround logopedist. In juli 2017 is zij afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens haar opleiding heeft ze stage-ervaring opgedaan in een allround logopedische praktijk waarbij ze verschillende problematieken heeft kunnen behandelen. Daarnaast heeft ze stage gelopen bij een verpleeghuis met een revalidatieafdeling. Hier heeft ze ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van patiĆ«nten met taal-, spraak- en slikstoornissen als gevolg van dementie, neurodegeneratieve aandoeningen of een beroerte. Tijdens haar opleiding heeft ze ook een multidisciplinaire minor rondom neurorevalidatie gevolgd en heeft ze zich verder verdiept in slikproblemen na hersenletsel.